Industriepoorten

Een overheaddeur,  industiepoort ook wel bedrijfpoorten genoemd, is een poort opgebouwd uit brede secties, deze secties worden meestal door middel van een railsysteem over uw hoofd begeleidt. Maxam is leverancier van industriepoorten en verleent merk onafhankelijke service aan deze producten.

De Bedrijfspoorten van Maxam zijn standaard geïsoleerd en vervaardigd uit hoogwaardige staalplaten, gevuld met Isolatiemateriaal.  De deuren combineren uitstekende warmte-isolerende en geluiddempende eigenschappen met modern vormgegeven. De mogelijkheden in vormgeving en invulling zijn oneindig, waardoor de deur altijd perfect te configureren is voor elke situatie.

 

  • poorten verkrijgbaar in 45 mm dikte paneel.
  • Ieder denkbaar type railsysteem is mogelijk bij onze overheaddeur.
  • Elektrisch of handbediend verkrijgbaar.
  • Standaard 12 kleuren.
  • tegen meerprijs een ongelimiteerde keuze aan RAL kleuren.
  • Kies uit tal van venstervarianten.
  • Uit te voeren met loopdeur in de secties, vaste loopdeur en of vluchtdeur.
  • Leverbaar tot 8 meter breedte en 8 meter hoogte.

Full Vesion aluminium sekties

Full view thermo  is de best verkochte Maxam garagepoort. De poort combineert uitstekende warmte-isolerende en geluiddempende eigenschappen met modern vormgegeven, micro of gelijnd geprofileerde panelen. De mogelijkheden in vormgeving en invulling zijn onbegrensd, waardoor de deur altijd perfect te configureren is voor elke situatie. Kies uit tal van venstervarianten, hoogtes en breedtes en een uitgebreid pallet RAL-kleuren uit de huiscollectie.

Jong en gedreven. Dat is wat we zijn.Elektrische of handmatig


Kettingtakel

Gfa aandrijving

 

 

Besturingskast op-stop-neer


Paneel type M45 - RIB

 

Een horizontale profilering per 10 cm zorgt voor een grote stabiliteit en maakt het gelijnde RIB paneel tot een van de sterkste panelen in de markt.

In combinatie met hoogwaardige beslag is deze M45-RIB bedrijfspoort leverbaar tot een breedte van 10 mtr en een oppervlak van 50 m2.

M45-RIB Bedrijfspoorten hebben een "stucco"oppervlak en zijn verkrijgbaar in vele standaard RAL kleuren of gelakt in elk gewenste RAL kleur. 

 

Standaard RAL kleuren


RAL 1015

RAL 8017

RAL 3000

RAL 9002

RAL 5010

RAL 9005

RAL 6005

RAL 9006

RAL 6009

RAL 9007

RAL 7016

RAL 9016


Paneel Type M45 - Macrorib

 

Het faaie uiterlijk van de Macrorib industriepoorten  kenmerkt zich door panelen met een "stucco" oppervlak in combinatie met een licht golvende horizontale belijning per 10 mm. M45 - Macrorib poorten zijn verkrijgbaar in de standaardkleuren RAL 9007, 7016 en 9016.

Standaard RAL kleuren 


RAL 9007

RAL 7016

RAL 9016


Meer mogelijkheden voor industriepoorten en hun toepassing


Indien een exstra toegang tot de bedrijfshal wenselijk is en er geen mogelijkheden zijn voor een normale toegangdeur biedt een ingebouwde loopdeur en de oplossing. De loopdeur is voorzien van een deurdranger, slot en handgreep. Leverbaar is het standaard type loopdeur of onze loopdeur met de innovatieve "LowStep". Deze laaste variant kent een uiterst lage dorpel van slechts 25 mm.


Standaard handgreep kleuren - Zilver, wit en zwart.

Op verzoek zijn ook andere kleuren mogelijk.

Anti-paniekslot


Paneeltype TLP

FULL VIEW

Bedrijfspoorten met Full-View poortpanelen bestaan uit een geanodiseerd aluminium frame met daarin een dubbele acrylbeglazing . Het frame kan in naturel- of RAL kleur geleverd worden. Een gesloten bodempaneel geld als standaard voor de TLP Full view poorten. Optioneel zijn afwijkende beglazingstypes beschikbaar zoals krasvast acrylaat, polycarbonaat en veiligheidsglas.


Vensters


Advies aan huis - gratis en vrijblijvend

Wilt u graag een persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Hieronder kunt u uw voorkeur aangeven voor een dag en dagdeel welke u het beste uitkomt. Nadat u op "versturen" heeft geklikt, bellen wij u terug om de afspraak definitief in te plannen. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.