BIJ ROLPOORTEN WORDT COMFORT EEN STANDAARD

 

Rolpoorten zijn ideaal voor het afsluiten van garages en bergruimtes.  Ze zijn leverbaar in twee verschillende uitvoeringen: Alumax 77 en Alumax 55. U kunt kiezen uit diverse en vele kleuren. Met een Rolpoort kunt u tot uw poort rijden zonder dat u extra ruimte vrij dient te  laten. Uw rolpoort rolt helemaal op in de rolpoortkast, zodat er geen draagrails nodig zijn en het plafond vrij blijft. Uiteraard behoort een elektrische bediening tot de mogelijkheden. Garage rolpoorten zijn praktisch en betrouwbaar en bovendien mooi om naar te kijken.

 

 

 

 

        

Unieke eigenschappen 

 

  •  45 % kleinere kast dan standaard
  • Tot 4 meter breed
  • Geperforeerde lamellen mogelijk
  • Voor binnen- en buitengebruik
  • Volledig geëxtrudeerd systeem 
  • Poedercoaten van rolpoort mogelijk
  • Led verlichting mogelijk
  • Op maat geleverd
  • Snelle levering 

 

 

       


Inpandige rolpoort

Uitpandige rolpoort


De verschillende Maxam rolpoorten

Rolpoort  Alumax - 55

Het meest voordelige instapmodel is de Alumax - 55. Deze rolpoort is uitgevoerd met hoge dubbelwandige aluminium lamellen. Met een
lamelhoogte van 55 mm en een dikte van 9 mm  zorgt deze rolpoort voor een uitstekende isolatie tegen een aantrekkelijke prijs.

Standaard wordt de Alumax - 55 rolpoort voorzien van een binnen- schakelaar. Op die manier wordt de veiligheid gewaarborgd en is het bedieningsgemak optimaal.

De verticale opening en sluiting zorgt ervoor dat u uw auto tot vlak voor de garage kunt parkeren. De rolpoort 55 mm is uitgevoerd met een Somfy motor met eenvoudige obstakeldetectie en compacte afstandsbediening. Deze 55 mm rolpoort is uitermate geschikt voor kleinere deuroppervlaktes in bijvoorbeeld een garage of garagebox.


Rolpoort Alumax - 77

 

De Alumax - 77 is dé rolpoort voor renovatie of nieuwbouw.

Standaard is de 77 mm van een elektrische Somfy motor met twee handzenders. 

 

Met een lamelhoogte van 77 mm en een dikte van maar liefst 19 mm geeft de Alumax - 77 mm isolatiewaarden die gelijk zijn aan dubbel glas. De rolpoort is standaard voorzien van diverse veiligheidssystemen zoals een onderloopbeveiliging en een valbeveiliging. De geprofileerde kast van de rolpoort zorgt voor een stillere en meer comfortabele loop van de garagepoort.

 

 


Standaard RAL kleuren voor rolpoorten

RAL 9010

RAL 7038

RAL 3000

RAL 9007

RAL 7016

RAL 9006

RAL 7012

RAL 8019

Ral 6009

RAL 8014

RAL 5010

RAL 7040

RAL 3003


Elektrische opties voor rolpoorten

SOMFY, Meer dan een gewone rolpoort motor


 

 De radiobestuurde motor van Somfy is volledig geïntegreerd in de oprolbuis van de rolpoort. 

De aansluiting van de Somfy motor is een 230V voeding

SOMFY KEY  

Handzender

 

Deze kleine Keygo 4-kanaals handzender heeft een handig zakformaat en beschikt over vier kanalen waarmee u de rolpoorten kunt openen en sluiten. Tevens kunt u  andere io-producten aansturen met een simpele druk op de knop.

 

 

 

SOMFY SMOOVE TOUCH

Draadloze drukknop

 

Eenvoudig en aantrekkelijk, onze Smoove touch draadloze drukknop brengt uw rolpoort direct in beweging.

Deze draadloze drukknop kan overal in uw garage geplaatst worden om uw rolpoort te kunnen openen en sluiten.

 

SOMFY CODEKLAVIER RTS

Draadloze codeklavier 

 

Voor een rolpoort die u wilt beveiligen tegen toegang van onbevoegden is een codeklavier de perfecte oplossing. Dit is een RTS versie, dus draadloos. De codeklavier is gemakkelijk te installeren en te gebruiken met alle Somfy motorenGemotoriseerde rolpoort, verbonden rolpoort!

 

Na installatie van de motor hoeft u slechts een wifi box toe te voegen waarna u uw garage rolpoort via een smartphone kunt bedienen. Ook onderweg of in het buitenland kunt u op afstand controleren of uw poorten gesloten zijn en deze zelf op afstand bedienen, bijvoorbeeld voor familie , buren of bezorgdiensten.Advies aan huis - gratis en vrijblijvend

Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Hieronder kunt u uw voorkeur aangeven voor een dag en dagdeel die u het beste uitkomt. Nadat u op "versturen " heeft geklikt, bellen wij u terug om de afspraak definitief in te plannen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.