Hoogwaardige sectionaalpoorten

 

Sectionaalpoorten zijn vaak het laatste waaraan u denkt bij een renovatie of nieuwbouw van uw woning. Toch is een garagepoort zeer van belang voor zowel de veiligheid als de energie-efficiëntie van uw woning.

 

Maxam garagepoorten zijn veilig, comfortabel, gebruiksvriendelijk en mooi geïntegreerd. Zelfs aan de achterkant van uw poort creëren we mogelijkheden. Met perfect isolerende panelen kan uw garage meer worden dan enkel maar beschutting voor uw wagen. Van hobbykamer, speelkamer tot fitnessruimte: alles is mogelijk. Hadden we al gezegd dat u voor elke garagepoort kunt kiezen uit driehonderd kleuren ?

 

Ontdek hier onder welke Maxam poort het best bij u past, of laat u adviseren door één van onze vertegenwoordigers.

Onze pakketten voor sectionaalpoorten

 

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Bekijk snel onze Basic, Premium en Premium Plus pakketten en kies voor het pakket dat het best bij u past. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. 

 

€ 1.849,00 incl. btw

€ 1.999,00 incl. btw

€ 2.299,00 incl. btw


De wensen van onze klanten zijn onze norm - uw tevredenheid is onze motivatie. Ons persoonlijk advies, de offerte, de meting, de assemblage ter plaatse en de service achteraf laten zien dat wij garant staan  voor een  competente ondersteuning. Met meer dan vijftien  jaar ervaring in de sector zijn wij een betrouwbare partij.

 

Wilt u meer weten over onze sectionaalpoorten? Neem contact op voor een uitgebreid advies of een gratis offerte.


Meer mogelijkheden voor sectionaalpoort  met loopdeur

Ral kleuren om van te dromen

 

We zijn met meer dan 7 miljard mensen op deze aardbol. De meesten daarvan hebben een eigen smaak. Als u dus na denkt over een garagepoort, dan is het ook niet meer dan logisch dat wij perfect proberen aan te sluiten bij die mengelmoes van woonexpressie.

 

Met meer dan 300 kleuren in het Maxam gamma is dat geen probleem. En alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs. Die laaste zijn trouwens krasbestendig en heel onderhoudsvriendelijk. Optioneel is er de mogelijkheid om te kiezen voor PVC-folie om perfect aan te sluiten bij de look van uw ramen en deuren.


Een kwaliteitsoplossing voor iedere inbouw situatie

  • Met vijf verschillende railsystemen (MX200, MX80 en MX60) bieden we voor iedere gevel en elke inbouwsituatie een kwaliteitsoplossing. De constructie van onze systemen zorgt ervoor dat uw garagepoort rechtstandig omhoog en naar beneden rolt. 
  • Al onze railsystemen zijn met oog voor detail geconstrueerd. Het gepatenteerde Smart Connection systeem is hier een goed voorbeeld van.
  • Wij gebruiken voor onze innovatief geconstrueerde railsystemen uitsluitend hoogwaardige materialen om een lange levensduur te garanderen.

MX200 Veren voorzijde


MX200 Railsysteem

De MX200 is een universeel railsysteem waarvoor een vrije bovenruimte van 200 mm nodig is. De torsieveren bevinden zich direct boven de poort.

MX80 Veren achterzijde


Home x garagepoort railsysteem

De MX80 is een railsysteem dat geschikt is ter vervanging van of als praktisch alternatief voor een oude, ongeïsoleerde kantelpoort. Bouwkundige aanpassingen zijn bij dit systeem vrijwel onnodig. De M80 vereist een vrije bovenruimte van slechts 60 mm. De torsieveren bevinden zich aan het eind van de horizontale rails.

MX60 Trekveren


Mx60 trekveren

De MX60 is een railsysteem dat net als de MX80 een vrije bovenruimte van 60 mm nodig heeft, maar voorzien is van trekveren in plaats van torsieveren. De trekveren bevinden zich in de verticale rails.

 

Elektrische optie

Comfort 3 series


Motor kop Marantec

Onze Comfort 300-serie onderscheidt zich door de gepatenteerde blueline-technologie die het energieverbruik tot een minumum reduceert wanneer de aandrijving niet loopt. Met een deurloopsnelheid van mx. 235 mm/sec. in de richting OPEN en DICHT zijn de aandrijvingen dankzij de speed-functie tegelijkertijd bijzonder snel. En met een maximale lichtprestatie, die overeenkomt met een gloeilamp van 160 W, ook nog eens extreem helder – comfort en veiligheid tot in perfectie.

 

Comfort 51


Marantec comfort 51

 

 

 

 

Met betrouwbare aandrijvingen staat Marantec aan kop van zijn klasse.

 

Deze complete aandrijvingsset van Marantec biedt comfort voor motor garagepoort tot 3.0m breedt. De garagepoort opener biedt drie veiligheden tegen inbraak door:

  • zelf-remmmende overbrenging
  • elektronische bewaking
  • optioneel mechanische vergrendeling

Extra opties voor sectionaalpoorten

Digital 525 en 526


Onze draadloze codeschakelaar is optioneel verkrijgbaar met of zonder schuifdeksel. Deze geeft de digital 526 extra bescherming tegen weersinvloeden. De schakelaar opent heel eenvoudig maximaal drie poorten via een 4-cijferige pincode-invoer, bijvoorbeeld voor een leverancier. Aan een andere knop kan een gewenste functie, bij voorbeeld het in- en uitschakelen van de aandrijvingsverlichting, worden toegewezen.

Digital 528


De draadloze vingerafdruklezer maakt het openen van uw sectionaalpoort uiterst gemakkelijk: u opent de deur heel eenvoudig met uw vingerafdruk en hoeft zich geen zorgen te maken over een code of vergeten handzender. Het proces verloopt zeer veilig door middel van lijnensensoren - de vinger wordt over deze sensor getrokken en er niet opgelegd, waardoor de afdruk later mogelijk niet kan worden gekopieerd. Tot twintig gebruikers kunnen in het apparaat worden aangemaakt en beheerd. Met een digital 528 kunnen twee poorten worden bediend.

Digital 644 en 645


De muurschakelaar in hetzelfde verfijnde design als onze uitstekende Digital 633-handzender. Hij beschikt over twee garagepoorten. Via een vakantiefunctie kunnen alle handzenders met één druk op de knop worden uitgeschakeld voor extra veiligheid. Bij de Digital 644 vraagt u met een andere toets heel eenvoudig de huidige positie van de poort op, optimaal voor handig gebruik vanuit huis. Door een extra bewegingsmelder die de aandrijvingsverlichting inschakelt is de digital 645 uitermate geschikt voor gebruik in uw garage.

Digital 663 en 633


Deze bi-directionele handzenders bezitten een knop voor het handig opvragen van de deurpositie en drie knoppen voor het bedienen van verschillende functies, bijvoorbeeld voor het aansturen van drie deuren, voor de activering van de aandrijvingsverlichting of voor een ventilatiefunctie. Ook een elektronishe knopvergrendeling kan worden geactiveerd.

Digital 663 heeft een clip voor bevestiging aan de zonneklep in uw auto, inclusief wandhouder.

Digital 633 is winnaar van de prestigieuze Red Dot Design Award. Bediening loopt via een elegante tuimelschakelaar. Inclusief zeer praktische, magnetische wandhouder.

Buitenontgrendeling


Elke poortaandrijving heeft een handmatige ontgrendeling nodig, zodat u uw poort ook bijvoorbeeld tijdens een stroomstoring kunt openen of sluiten. Marantec aandrijvingen kunnen mechanisch worden ontgrendeld met een noodontgrendeling, meestal van binnenuit. Als uw garage geen tweede ingang in de vorm van een zijdeur heeft wordt een buitenontgrendeling gebruikt, waartoe alleen u als eigenaar toegang heeft.

Led-uitbreidingen


De marantec sectionaalpoort aandrijvingen zijn alle met ledverlichtingen uitgerust. Wilt u nog meer verlichting, dan kunnen extra modules op elk moment eenvoudig achteraf worden aangebracht. De ledverlichting overtuigt door een zeer laag energieverbruik en een zeer lange levensduur. 


Vensters voor sectionaalpoorten

Panoramavenster voor sectionaalgaragepoorten

 

Het is  mogelijk een venster te plaatsen in uw sectionaalpoort. Deze vensters worden bovenaan in uw poort geplaatst.

 

Door de grote glasoppervlakte zorgen de vensters voor veel natuurlijk daglicht. Daardoor krijgt u meer comfort in uw garage of hobbyruimte.

 

De aluminium profielen om de vensters worden standaard in de kleur van de poort gelakt, zo krijgt u een mooi afgewerkt geheel.

 

De vensters zijn verkrijgbaar met zowel mat glas als helder glas.


Vingerklembeveiliging 

 

Alle deuren in ons gamma hebben een standaard vingerklembeveiliging . Dit is een wettelijk verplichte beveiliging die voorkomt dat uw vingers bij het openen en sluiten van de garagepoort beklemd kunnen raken tussen de panelen.


Veerbreukbeveiliging

 

Onze sectionaalpoorten zijn standaard uitgerust met een wettelijk verplichte veerbreukbeveiliging. Deze  zorgt ervoor dat de deur zich in onvoorziene situaties niet plotseling sluit, waardoor onveilige situaties en schade zouden kunnen optreden.


Optilbeveiliging

 

Indien uw garagepoort wordt voorzien van een bediening met elektrische motor beschikt u automatisch over een optilbeveiliging.

 

De motor beschermt uw poort tegen optillen door tegendruk op te bouwen wanneer iemand de garagepoort met de hand wil openen.


Onderloop- en obstakelbeveiliging

 

Onze elektrisch bedienbare sectionaalpoorten beschikken standaard over een krachtbegrenzing.

Deze zorgt ervoor dat de poort bij geringe tegendruk van bijvoorbeeld uw kind of auto direct automatisch weer omhoog gaat.


Advies aan huis - gratis en vrijblijvend

Wilt u graag een persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Hieronder kunt u uw voorkeur aangeven voor een dag en dagdeel welke u het beste uitkomt. Nadat u op "versturen" heeft geklikt, bellen wij u terug om de afspraak definitief in te plannen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.