Zijwaartse sectionaalpoort

Het alternatief met ruimte naar plafond

Zijwaartse sectionaalpoorten of zijdelingse garagepoorten vertonen slechts enkel verschillen in uiterlijk en techniek - de meest voor de hand liggende is de richting waarin de poort opent! Bij dit type garagepoort glijden de panelen zijwaarts langs de muur van de garage. Wat is nu het voordeel van dit ongebruikelijke ontwerp? Heel simpel: de zijdelingse sectionaalpoort is een praktisch alternatief voor iedereen die de bovenruimte van de garage zo maximaal mogelijk wil benutten zonder belemmering van panelen tegen het plafond. Bijvoorbeeld: indien u een kajak wilt opbergen, ski-uitrusting of een andere omvangrijke sportuitrustin, zorgt de zijdelingse sectionaalpoort ervoor dat er voldoende ruimte beschikbaar is.

Elektrische optie

Comfort 3 Series


Onze Comfort 300-serie onderscheidt zich door een gepatenteerde blueline-technologie die het energieverbruik tot een minimum reduceert wanneer de aandrijving niet loopt. Met een deurloopsnelheid van mx. 235 mm/sec. in de richting OPEN en DICHT zijn de aandrijvingen dankzij de speed-functie bijzonder snel. Met een maximale lichtprestatie die overeenkomt met die van een gloeilamp van 160 W is hij bovendien extreem helder. Dat is comfort en veiligheid tot in perfectie.

Groot aantal Producten

Heeft uw garage een hellend dak of is die zodanig gebouwd dat de plaatsing van een gewone sectionaalpoort niet mogelijk is? Dan is een zijdelingse sectionaalpoort ideaal. Maxam biedt een ruime keuze aan zijwaartse sectionaalpoorten : verschillende modellen, een groot kleurengamma, designelementen of vensters.

Ideaal voor wie buiten het kader  denkt

Wij noemen de zijwaartse sectionaalpoort een poort met een gratis loopdeurfunctie. Wanneer u deze openschuift volstaat namelijk een kleine opening om de garage te kunnen betreden. Bent u iets vergeten of wilt u wellicht iets controleren, dan hoeft u niet de gehele poort te openen. Extra kosten maken voor een bijkomende loopdeur zijn hierdoor overbodig. Een Maxam zijdelingse sectionaalpoort imponeert met zijn kwaliteit, vakmanschap en lange levensduur. En doordat de uiterst lage renovatie vloerrail rechtstreeks op de afgewerkte vloer gemonteerd kan worden kan de installatie zonder grote bijkomende kosten plaatsvinden.


Extra opties voor zijwaartse sectionaalpoorten

Digital 525 en 526


Onze draadloze codeschakelaar is optioneel verkrijgbaar met of zonder schuifdeksel. Deze geeft de digital 526 extra bescherming tegen weersinvloeden. De schakelaar opent heel eenvoudig maximaal drie poorten via een 4-cijferige pincode-invoer, bijvoorbeeld voor een leverancier. Aan een andere knop kan een gewenste functie - bijvoorbeeld het in- en uitschakelen van de aandrijvingsverlichting - worden toegewezen.

Digital 528


De draadloze vingerafdruklezer maakt het openen van uw sectionaalpoort uiterst gemakkelijk: u opent de deur heel eenvoudig met uw vingerafdruk en hoeft zich geen zorgen te maken over een code of vergeten handzender. Het proces verloopt zeer veilig door middel van lijnensensoren - de vinger wordt over deze sensor getrokken en er niet opgelegd, waardoor de afdruk later mogelijk niet kan worden gekopieerd. Tot twintig gebruikers kunnen in het apparaat worden aangemaakt en beheerd. Met een digital 528 kunnen twee poorten worden bediend.

Digital 644 en 645


De muurschakelaar in hetzelfde verfijnde design als onze uitstekende Digital 633-handzender. Hij beschikt over twee garagepoorten. Via een vakantiefunctie kunnen alle handzenders met één druk op de knop worden uitgeschakeld voor extra veiligheid. Bij de Digital 644 vraagt u met een andere toets heel eenvoudig de huidige positie van de poort op, optimaal voor handig gebruik vanuit huis. Door een extra bewegingsmelder die de aandrijvingsverlichting inschakelt is de digital 645 uitermate geschikt voor gebruik in uw garage.

Digital 663


Deze bi-directionele handzenders bezitten een knop voor het handig opvragen van de deurpositie en drie knoppen voor het bedienen van verschillende functies, bijvoorbeeld voor het aansturen van drie deuren, voor de activering van de aandrijvingsverlichting of voor een ventilatiefunctie. Ook een elektronishe knopvergrendeling kan worden geactiveerd.

 

Digital 663 heeft een clip voor bevestiging aan de zonneklep in uw auto, inclusief wandhouder.

 

Digital 663 is winnaar van de prestigieuze Red Dot Design Award. Bediening loopt via een elegante tuimelschakelaar. Inclusief zeer praktische, magnetische wandhouder.

 

Led-uitbreidingen


De aandrijvingen van de marantec sectionaalpoort  zijn alle met ledverlichting uitgerust. Wilt u deze verlichting uitbreiden, dan kunnen op elk moment extra modules eenvoudig worden aangebracht. De ledverlichting overtuigt door een zeer laag energieverbruik en een zeer lange levensduur. 

Vensters voor sectionaalpoortenAdvies aan huis - gratis en vrijblijvend

Wilt u graag een persoonlijk advies op maat? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Hieronder kunt u uw voorkeur aangeven voor een dag en dagdeel die u het best uitkomt. Nadat u op "versturen" heeft geklikt, bellen wij u terug om de afspraak definitief in te plannen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.